onsdag 22 december 2021

GOD JUL

Ett mycket kort inlägg för att önska er en riktigt God Jul. Jag hoppas att ni i år kan fira med dem ni vill trots illavarslande virussiffror, kaos på flygplatser och hundra inställda tåg. Med tre vaccindoser mot pandemin plus den vanliga influensasprutan vågar vi i alla fall fira denna jul med son och sonhustru här på Udden. Jag är glad över att inte behöva trängas på tåg eller buss, även om jag inte alls tycker om att sitta i bil i den hektiska och täta, tunga trafik som oftast råder i våra trakter. En mycket positiv överraskning var det därför att tidigt på förmiddagen idag kunna åka hit i ovanligt lugn - och nästan gles - trafik.

Lite julförberedelser har vi gjort. Betoning på ”lite”. Vi åkte till Farsta för några dagar sedan och till vår favorit på torget - en handlare med läckra produkter från Vindeln i Västerbotten. Där inhandlades, som vanligt, rökt renkött. Ja, det slank ned lite annat också.

Dessutom fick jag tag på en jättefin amaryllis. Megastar heter den, och har fantastiska klockor. 


I morgon köper vi granen, griljerar skinkan och värmer glöggen. Så! Klart! Nu kan julen och ”barnen” komma.

GOD JUL önskas er alla från Udden!6 kommentarer:

 1. GOD JUL! Vi ska ju inte ha några gäster över jul (urtråkigt) så vi har inte så mycket att göra innan julafton. Ska "bara" griljera skinkan, göra cole slaw och senap samt fortsätta att städa och sätta upp juldekorationer samt det viktigaste; KLÄ JULGRANEN!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni hade en fin jul! Gott slut och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, julen var väldigt mysig i år. Gott slut och Gott Nytt År önskas dig med!

   Radera
 3. Tack! Detsamma önskar jag dig!

  SvaraRadera
 4. Ja, julen var väldigt mysig i år. Gott slut och Gott Nytt År önskas dig med!

  SvaraRadera